Без струја делови од општините Чаир, Петровец и Ѓорче Петров

struja_43535443
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

ЕВН Македонија АД известува дека денеска без електрична енергија ќе останат делови од општините Чаир, Петровец и Ѓорче Петров.– во периодот од 08.30 до 15.00 часот, корисниците од улиците Кумбара, Исмаил Кадире, Севастополска, Кримска и 138. (општина Чаир)

– во периодот од 09.00 до 11.00 часот, објектот на КИПЕР лоциран во индустриската зона Ќојлија. (општина Петровец)

– во периодот од 09.00 до 13.00 часот, корисниците лоцирани околу железничката станица во Волково. (општина Ѓорче Петров)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK