Без струја делови од општините Центар, Бутел и Студеничани

struja
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

ЕВН Македонија АД известува дека без електрична енергија ќе останат делови од општините Центар, Бутел и Студеничани.– во периодот од 08.30 до 11.00 часот, дел од корисниците од улица Загребска и околу црква Св. Јован Крстител во општина Центар.

– во периодот од 11.00 до 12.00 часот, корисниците од улицата Костурски Херои (29-ти ноември) бр.9 и 17. Дел од улицата 9-ти Мај. Улицата Петар Поп Арсов бр.18, и 14А. во општина Центар.

– во периодот од 09.00 до 12.00 часот, корисниците од дел од село Морани во општина Студеничани.

– во периодот од 09.00 до 14.00 часот, корисниците од дел од Визбегово фирми Мармарис, Ремзи Исаки и околните потрошувачи, општина Бутел.

– во периодот од 09.00 до 13.00 часот, корисниците од дел од улицата Шарски Одред, дел од улицата Елисие Поповски-Марко, дел од улицата Водњанска, кај пекара Св.Никола, улица Козара во општина Центар.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK