Без струја делови од општините Аеродром и Гази Баба

Без-струја-делови-од-општините-Аеродром-и-Гази-Баба.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK„ЕВН Македонија“ АД известува дека, денеска, без електрична енергија ќе останат делови од општините Аеродром и Гази Баба.

Во периодот од 9 до 12 часот струја ќе немаат корисниците од улицата 10 во населбата Инџиково во општина Гази Баба.

Без електрична енергија, во периодот од 9 до 14 часот, ќе бидат дел од корисниците од улицата Анастас Митрев во општина Аеродром, дел од корисниците од улицата Коце Металец, како и корисниците од улиците Гемиџиска, Рударска и Филип Филиповиќ во општина Гази Баба.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK