Без струја делови од Ѓорче Петров, Бутел и Илинден

struja_23423423
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKЕВН Македонија АД известува дека денеска без електрична енергија ќе останат делови од општините Ѓорче Петров, Бутел и Илинден.

 

– во периодот од 09.00 до 12.00 часот, корисниците од село Волково дел од улицата 102, куќите кон патот за село Орман во општина Ѓорче Петров;

– во периодот од 09.00 до 11.00 часот, корисниците од дел од улицата Радишанска лево (улица Бел Камен) во општина Бутел;

– во периодот од 09.00 до 15.00 часот, корисниците од дел од село Мршeвци во општина Илинден.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK