–>

Без струја дел од општина Карпош

Без-струја-дел-од-општина-Карпош.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKРегионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЕВН – Скопје, извести дека, поради технички зафати во електро дистрибутивната мрежа, без електрична енергија ќе остане дел од општина Карпош.

Од 09:00 до 10:00 часот, корисниците од дел од улицата Драган Спиркоски Максо (по старо Скупи крак 3а ) во општина Карпош ќе немаат струја.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK