Без струја дел од Чаир

Без-струја-дел-од-Чаир.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKЕВН Македонија АД известува дека без електрична енергија ќе остане дел од општина Чаир.

Во периодот од 09.00 до 11.30 часот, струја ќе немаат дел од корисниците од улица Џон Кенеди.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK