Астрономски календар

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Денеска е петок, 5 мај 2023 година, 125-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 240 дена.Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 25 минути, а ќе зајде во 19 часот и 36 минути.

Денов трае 14 часа и 11 минути.

Месечината која е во фаза на прва четвртина нема да изгрее ова деноноќие, а ќе зајде во 5 часот и 8 минути.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK