Астрономски календар

astronomski_34534543
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

– Денеска е сабота, 20 мај 2023 година, 140-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 225 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 9 минути, а ќе зајде во 19 часот и 52 минути.

Денов трае 14 часа и 42 минути.

Месечината која е во фаза на последна четвртина ќе изгрее во 5 часот и 20 минути, а ќе зајде во 21 часот и 7 минути.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK