May 20, 2023

ВМРО-ДПМНЕ на теренски активности „Ова е Македонија за сите“ меѓу граѓаните во Чашка, Ростуше и неколку места во Овчеполието

Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Ѓорѓија Сајкоски, пратениците Никола Мицевски и Игор Здравковски во рамки на акцијата „Ова е Македонија за

Прочитај повеќе »

МАЕИ спроведе акција за чистење и холтикултурно уредување на дворот и околината на манастирот во Туминец

Општинскиот комитет за Преспа на единствената македонска партија во Албанија, Македонска алијанса за европска интеграција, МАЕИ денеска организираше акција за

Прочитај повеќе »