–>

Нормализиран сообраќајот на патниот правец Гостивар – Маврово

patishta
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Во 10:30 часот сообраќајот на патниот правец Гостивар – Маврово кај национален парк Бунец е нормализиран, информираат од АМСМ.

Сообраќајот беше во прекин од 10:00 часот поради јавен собир на околу 100 жители од село Горна Река.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK