–>

Три жени искасани од кучиња скитници во Прилеп

prilep-1.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Вчера во ОВР Прилеп, 61-годишната Ј.М. од Прилеп пријавила дека во населба „Варош“ во Прилеп била касната од куче скитник.

Истиот ден во ОВР Прилеп и 45-годишната К.Г. од Прилеп пријавила дека на улицата „Ладо Лапецот“ во Прилеп била касната од куче скитник.

Како што извести МВР, вчера и 30-годишната И.К. пријавила во ОВР Прилеп дека на улица „Мирче Најденов“ во Прилеп била касната од куче скитник.

Денеска во 07.20 часот во СВР Тетово – ОВР Гостивар, 50-годишниот Б.А. од гостиварски Добридол, пријавил дека во селото бил каснат од куче скитник.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK