–>

Три лица искасани од кучиња скитници

Kuce.jpeg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Вчера вечер во 23,30 часот во Полициска станица Чаир 69-годишниот Н.Ш. од Скопје пријавил дека на улицата „Јадранска магистрала“ бил каснат од куче скитник, извести МВР.

Уште два одделни случаи на каснување од куче се пријавени во Полициска станица Кочани и Полициска станица Гостивар, велат од МВР

Вчера во 16.30 часот во Полициска станица Кочани 48-годишниот Б.Г. од Велес пријавил дека во Кочани бил каснат од куче скитник.

Во Полициска станица Гостивар исто така е пријавено каснување од куче скитник, од 64-годишната Ј.Ѓ. од село Вруток.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK