Малолетници згрижени во јавни установи од Скопје пријавени за исчезнати

Малолетници-згрижени-во-јавни-установи-од-Скопје-пријавени-за-исчезнати.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKПолицијата трага по двајца малолетници, згрижени во јавни установи.

„На 23.01.2024 во Полициската станица Чаир, од Јавната установа за згрижување деца било пријавено дека од установата се оддалечил нивниот штитеник Б.П.(17), кој и претходно се оддалечувал и бил враќан“, велат од МВР.

„На 23.01.2024 во 04.00 часот во Полициската станица Гази Баба, од СОС Детско Село, било пријавено дека од установата се оддалечил нивниот штитеник Л.З.(17), кој и претходно се оддалечувал и бил враќан“, се вели за вториот случај.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK