Четири лица искасани од кучиња скитници во Скопје

DJI_0486.00_00_56_51.Still001.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKЧетири лица пријавиле во полициска станица дека биле искасани од кучиња скитници вчера во Скопје.

На 26.03.2024 во 12.55 часот во Полициската станица Центар, А.К.(24) од Прилеп пријавил дека на ул.„Орце Николов“ во Скопје бил каснат од куче скитник.

На 26.03.2024 во 13.35 часот во Полициската станица Центар, И.А.(60) од Скопје пријавил дека на ул.„Радњанска“ во Скопје бил каснат од куче скитник.

На 26.03.2024 во 13.50 часот во Полициската станица Центар, В.В.(57) од Охрид пријавил дека во Скопје, на подрачјето на Центар бил каснат од куче скитник.

На 26.03.2024 во 12.45 часот во Полициската станица Аеродром, Д.К.(53) од Скопје пријавила дека на ул.„Беласица“ во Скопје била касната од куче скитник.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK