Доделена главната награда Opel Corsa од наградната игра „Телеком наградува“

telekom_nagradna_00
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK
  • Доделени и 50 T Phone 5G смартфони

Шаќир Брахими од Скопје е добитник на автомобилот Opel Corsa, главната награда од наградната игра на Македонски Телеком „Телеком наградува“. Шаќир е припејд корисник на Македонски Телеком и денес ги доби клучевите од својот нов автомобил.Во наградната игра којашто траеше од 22.11.2023 до 10.1.2024 учествуваа над 50 000 припејд и приватни постпејд корисници. Со бесплатно регистрирање преку апликацијата Telekom MK за секоја регистрација учесниците добиваа 5 GB мобилен интернет. За секоја регистрација преку Magenta Moments добиваа 500 Magenta Moments срца, коишто можат да ги искористат за активирање поволности од нашите партнери.

Освен главната награда, Opel Corsa, Македонски Телеком доделуваше и по еден T Phone смартфон дневно, со што вкупно се доделени 50 TPhone смартфони.

Сите добитници се објавени на веб-страницата на Македонски Телеком.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK