Credissimo подарува една бесплатна рата

Credissimo-подарува-една-бесплатна-рата.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK„Новогодишните празници завршија, но подарувањето продолжува.

Credissimo мисли на своите потенцијални и веќе постoечки клиенти и после празниците.

Каква е новата промоција?

Пред неколку дена започна нова промоција која ќе важи за кредитниот производ Credissimo плус, односно кредит на месечни рати до 200.000 денари. Со новата специјална понуда, сите клиенти коишто ќе аплицираат во периодот од 18.01.2024 до 10.03.2023 ќе добијат една бесплатна рата и сами ќе одбираат кога да ја искористат.

Кој може да аплицира за оваа понуда?

Сите нови, но и веќе постоечки клиенти коишто немаат активен кредит.

Кои се условите за користење на промоцијата?

Една бесплатна рата ќе може да се користи при следните услови на кредитот:

– Доколку кредитот е одобрен за период од 6 до 10 месеци – 1 бесплатна рата после 5-тиот месец;

– Доколку кредитот е одобрен за период од 11 до 36 месеци – 1 бесплатна рата после 6-иот месец;

Како да ја искористиш промоцијата?

Аплицирај на credissimo.mk или јави се на телефонскиот број 15 020!

Не двоуми се, обезбеди си дополнителни средства и искористи го подарокот на Credissimo за да прескокнеш една рата од твојот договор за кредит!“.

ПР текст

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK