–>

Загината снимател на Ројтерс, гранатата која падна на границата меѓу Израел и Либан беше кобна за него

Загината-снимател-на-Ројтерс-гранатата-која-падна-на-границата-меѓу.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKСнимателот на агенцијата Ројтерс убиен е додека работел во јужен Либан, додека гранатата паднала на групата новинари кои ги следеле судирите долж границата меѓу Израел и Либан.

„Длабоко сме погодени од веста дека нашиот снимател Исам Абдалах е убиен“, се наведува во соопштението

Исам беше дел од екипата на Ројтерс во јужен Либан која известуваше во живо.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK