–>

(Видео) Руски пратеник: Треба да ја таргетираме Велика Британија

Видео-Руски-пратеник-Треба-да-ја-таргетираме-Велика-Британија.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Русија треба да истрела проектили на цели во Велика Британија, вклучувајќи го и премиерот Риши Сунак, тврди рускиот пратеник Андреј Гуруљов.

Тој рече дека Британците се обидуваат да ги уништат руските нуклеарни реактори и дека одговорот треба да биде насочен кон Обединетото Кралство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK