–>

Сашо Тасевски: Нема поголеми феминистки од овие со предбрачен договор за поделба на пленот ако дојде до развод со синот на богатите родители

sasho tasevski
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Нема поголеми феминистки од овие со предбрачен договор за поделба на пленот ако дојде до развод со синот на богатите родители.
Како иде тоа?
Свекрвата која исто не ги заработила милионите и вика на идната снаа: Или ќе потпишеш предбрачен договор или нема свадба со син ми.
И невестава феминистка рекла: Важи.Оти љубов голема.
Колку ве има бе со предбрачен договори?
Изгледа епидемија е кај нас.
А бе не сум жена, се уште, ама мене би ми било срам така.
И ако би ми дошла свекрвата со таков предлог би ја отерал у триста мајчини и неа и нејзиниот син.
Стварно не ви е малку непријатно?
Па уште истата ко ќе ја чуеш како зборува за еманципација на жените… За жената како мајка татко бизнисмен, терминатор, како се…. ти иде да се самоубиеш од заседа.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK