Огнен Чанчаревиќ: За Касами е боље да ги фати и да ги среди тоа 150те дивоградби што самиот кажа дека ги има, а поише се…

cancarevic_0001
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Мене пак најмногу ми смета што ски центарот Попова Шапка заради лоши политики и проценки изминативе 30 години пропаѓа, со исклучок на сегашниот директор, наместо да биде најдобар на Балканот, а ги има сите приордни предиспозиции.Горе, во принцип, никој не оди исклучиво за да запали свеќа или да клања, иде да скија или да шета или да вози точак….

Горе има хотели, бизниси.

Ама вас „толерантните“ тоа не ве интересира… Очигледно е што ви е битно.

А за Касами е боље да ги фати и да ги среди тоа 150те дивоградби што самиот кажа дека ги има, а поише се…

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK