(Видео) Мисајловски: Во фокусот на програмата на ВМРО-ДПМНЕ е економијата и животниот стандард

misajlovski-1.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKВо фокусот на програмата на ВМРО-ДПМНЕ е економијата и животниот стандард, денес со компаниите разговаравме за како да се зголеми продуктивноста на компаниите и за отворање на нови 50 илјади работни места, изјави  Владо Мисајловски, потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ, носител на изборна единица 2.

„Денеска сум повторно во Ѓорче Петров. Ќе разговараме за рамниот данок, ќе разговараме како да се зголеми продуктивноста на компаниите, но и за отворање на нови 50 илјади работни места. Главниот фокус на програмата на ВМРО-ДПМНЕ е економијата и животниот стандард, тука сме најмногу фокусирани и затоа сакаме да ги слушнеме компаниите кои се нивните маки, бидејќи овие 7 години имаа навистина многу предизвици, многу потешкотии и сакаме заеднички со нив партнерски да градиме однос во иднината каде навистина ќе им помогнеме со многу мерки од нашата програма“, рече Мисајловски.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK