Дел од Карпош без струја

Едно-училиште-и-неколку-улици-во-Ѓорче-денеска-без-струја.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKЕВН Македонија АД и Регионалниот центар за управување со кризи-Град Скопје, ги известува граѓаните дека, поради планирани технички зафати во електро дистрибутивната мрежа, без електрична енергија ќе останат:

· Во период од 09:00 – 12:00ч дел од корисниците во с. Бардовци ( о.Карпош);

· Од 09:30-14:00ч корисниците од ул.Дрезденска (о.Карпош).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK