Силјановска-Давкова: Еден претседател треба да обединува и да трага по единство

siljanovska-davkova.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKГордана Силјановска-Давкова преку социјалните мрежи се заблагодари за поддршката и кажа дека за неа ова претставува голема чест и одговорност.

„Ви тврдам и ви ветувам дека од овој момент овде јас ќе се однесувам како претседателка на сите граѓани. Еден претседател, особено ако е жена, треба да обединува и да трага по единство. Се обврзувам на такво единство бидејќи секогаш ќе бидам со вас и за вас“, напиша Силјановска-Давкова

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK