–>

Пожар во општина Липково

pozar-4.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Во Македонија е активен еден пожар, а вчера имало вкупно 29, известуваат од Центарот за управување со кризи.

Гори во општина Липково, над селата Извор и Белановце.

Како што информира ЦУК, се работи за шумски пожар, а неговиот интензитет е намален.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK