Дел од неколку населби во Скопје без струја

Едно-училиште-и-неколку-улици-во-Ѓорче-денеска-без-струја.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKОд ЕВН Македонија АД известуваат дека без електрична енергија ќе останат:

 Во период од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од пат за Долно Лисиче, од Силбо до автоделови Цаки и Ливран ДОО (Општина Аеродром)
 Во период од 08:00 до 14:00 часот, корисниците од нас.Драчево: дел од ул.Иван Хаџи Николов, ул.Мишевска, дел од ул.Китка. (Општина Аеродром)
 Во период од 12:00 до 15:00 часот, корисниците од ул.Славејко Арсов (м.в Шербетница над шеста управа).(Општина Центар)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK