Без вода дел од општините Кисела Вода, Аеродром и Центар

voda-6.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKРегионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЈП Водовод и канализација – Скопје, информира дека денеска без вода ќе бидат дел од општините Кисела Вода, Аеродром и Центар.

• поради изведување на водоводен приклучок Ф 300мм.на улица Живко Фирфов ББ кај пазарчето. Со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од населба Драчево и населба Долно Лисиче. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до завршување со работните активности. (Кисела Вода и Аеродром)

• поради изведување на водоводен приклучок Ф100 мм.на улица Мирче Ацев бб. Со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од улицата Мирче Ацев. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 07:30 часот до завршување со работните активности (Центар)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK