Без вода дел од општина Кисела Вода

Утре без вода дел од Чаир
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Од ЈП Водовод и Канализација известуваaт дека денеска поради изведување на водоводен приклучок на ул. Борис Трајковски 39, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од истата улица и ул. Иван Козаров.Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 08:00 часот до завршување со работните активности.( општина Кисела Вода ).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK