На полноќ настапува молк пред вториот круг од претседателските и парламентарните избори

izbori.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKНа полноќ завршуваат кампањите за вториот круг од претседателските избори и за парламентарните.

Кампањата за претседателските избори започна веднаш по првиот круг од изборите, додека дваесетдневната кампања за парламентарните избори на 18 април.

На полноќ започнува молкот пред изборите, кој завршува со затворањето на гласачките места на 8 мај во 19 часот.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK