Левица на парламентарните избори ќе настапи со слоганот ,,Неподмитливите во Собранието”

1713432152_apasiev.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKЛевица со слоганот ,,Неподмитливите во Собранието” ќе настапи на Парламентарните избори.

Партијата ги објави слоганот и првиот предизборен спот.

Во екот на кампањата за претседателските избори, од денеска официјално стартува и кампањата за изборите за пратеници.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK