Ковачки: Уште лани предупредивме дека треба да се донесе закон за критична инфраструктура за инциденти како овој во М-НАВ

Ковачки-Во-која-НАТО-држава-војска-чува-затвори-за-преседанот.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKВо врска со објектите како тој на М-НАВ, уште минатата година сме предупредиле дека неспособниве иако се предупредувани 5 години по ред од ЕУ, се’ уште немаат донесено Закон за критична инфраструктура, реагира на социјалните мрежи Драган Ковачки од ВМРО-ДПМНЕ.

„Не дека тоа за бандитите од ДУИ нешто ќе значеше и ќе ги спречеше, но барем санкциите после вакви настани ќе беа поголеми, последново секако под услов да имаме слободно ОЈО и Судство“, пишува Ковачки.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK