Коце Трајановски ја презеде директорската функција во „Државни патишта“

траја.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKВо просториите на Јавното претпријатие за државни патишта беше извршено примопредавање на директорската функција.

Новиот директор Коце Трајановски ја презеде функцијата од Ејуп Рустеми.

Рустеми го запозна Трајановски со состојбите и функционирањето на претпријатието.

„Денес ја превземав функцијата директор на Јавното претпријатие за државни патишта.
Благодарам за дадената доверба од Претседателот на владата Христијан Мицкоски за да го водам ова јавно претпријатие.
Ќе работам чесно и посветено се со цел да се реализираат што повеќе проекти, кои ќе ги подобрат условите за живот на граѓаните“, напиша Трајановски на социјалните мрежи.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK