Денеска ќе биде отворена хибридна сала на Универзитетската клиника за државна кардиохирургија

operaciona sala
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

На Универзитетската клиника за државна кардиохирургија денеска ќе биде отворена хибридна сала.

На отворањето ќе присуствува и ќе се обрати премиерот Димитар Ковачевски.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK