–>

Делови во општина Чучер Сандево и општина Карпош денеска без струја

57420701_1221860271320747_6163787985457250304_o.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKЕВН извести дека поради технички зафати во електро дистрибутивната мрежа денеска без електрична енергија ќе останат делови во општина Чучер Сандево и општина Карпош.

Од 09:15 до 11:15 часот, без струја ќе бидат корисниците од објектите на Граничниот премин кон Косово – Блаце и селото Горно Блаце, општина Чучер Сандево.

Без електрична енергија ќе бидат и корисниците од дел од улица Џумајска, (од бр. 1 до бр. 28) во општина Карпош, во периодот од 09:00 до 13:00 часот.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK