Дел од неколку скопски населби без струја

Едно-училиште-и-неколку-улици-во-Ѓорче-денеска-без-струја.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKПоради планирани прекини во електродистрибутивната мрежа без електрична енергија ќе останат следните корисници:

· Во период од 09,00ч до 16,00ч дел од корисниците во с. Волково и с. Кучково ( о. Ѓ. Петров);

· Од 09,00ч до 14,00ч корисниците од ул. Банско, ул. Баница, ул. Наум Охридски и ул. Жванска (о. К. Вода);

· Од 07,00ч до 15,00ч новите згради спроти Мерцедес ул. 852 (о. Г. Баба) и

· Во период од 09,00ч до 15,00ч дел од ул. Милан Мијалковиќ, ул.Пржино, ул.Кавалска (о. К. Вода).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK