Без струја делови од Центар и Аеродром

struja
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЕВН, соопштува дека поради технички зафати во електро дистрибутивната мрежа, денеска без електрична енергија ќе останат:· од 08:30 – 13:00 часот, корисниците од ул.Самоилова. (Општина Центар)

· од 11:00 – 13:00 часот, корисниците од дел од Булевар Кочо Рацин околу училиштето Раде Јовчевски Корчагин. (Општина Центар)

· од 09:00 – 11:00 часот, корисниците од ул. Св. Кирил и Методиј, кулите спроти ТС Рамстор (Општина Центар)

од 09:00 – 13:00 часот, корисниците од дел од ул.Гаврил Константиновиќ. (Општина Аеродром)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK