Бесплатен влез за две претстави во МНТ за Светскиот ден на театарот

433913382_800733738752217_1947742072181588657_n.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKМакедонскиот народен театар, по повод 27 март, светскиот ден на театарот, за љубителите на театарската сцена организира две бесплатни претстави.

Станува збор за детско-младинската претстава „Силјан Штркот шанца“ во режија на Срѓан Јаниќијевиќ, која ќе се одигра на малата сцена на 30 март во 12:00 часот и изведбата на претставата „Бесачи“ во режија на Јавор Грдев, ќе биде со вечерна изведба на 6 април со почеток во 20:00 часот.

Гратис билетите ќе се подигнуваат пред почетокот на изведбите.

ПР текст

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK