Арбен Јашари нов заменик директор на БЈБ

bjb
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Арбен Јашари е нов заменик директор на Бирото за јавна безбедност – БЈБ на која позиција до вчера беше Ариф Асани.

Од МВР за МИА соопштија дека Јашари доаѓа од Центарот за обука на Министерството за внатрешни работи.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK