–>

Апел за помош! Да и помогнеме на Елена

elena madzova
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

На 23 години Елена Маџова се пресели во Словенија со желба за подобар живот. По само 2 месеци таа доживеа тежок мозочен удар (18.07.2023) со големо крварење.После оперативниот зафат во УКЦ Љубљана таа е во природна кома веќе 3,5 месеци и лекувањето треба да продолжи во Турција за што се потребни 50.000 евра, кои ние како семејство не можеме сами да ги обезбедиме. Ве молиме заедно да и помогнеме на Елена.

За корисници на телеком 143117

Денарска сметка:

270-7000854476.37

Девизна сметка со назнака Personal transfer:

Riste Madzhov

IBAN MK07270700085440750

SWIFT EXPCMK22

HALKBANK AD Skopje

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK