Марија Шерифовиќ го однесе синот на првото летување

tre.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKПејачката и член на жирито на „Ѕвезде Гранда“, Марија Шерифовиќ, замина на првиот заеднички одмор со својот син Марио, а во својот нов блог ги опиша сите детали од патувањето.

Бидејќи детето веќе летало со авион, кога преминувале од Америка во Србија, Марија овојпат била помалку исплашена и, се разбира, се поминало како што треба.

Заминаа во Црна Гора, но не беа сами. Со нив отишле бебиситерката и стоматологот на пејачката.

– Единствено што ми треба, освен Марио и неговата дадилка, е мојот стоматолог, ако ми испаднат протезите за да не се враќам во Белград – изјави Марија Шерифовиќ.

На одморот им се придружи и пејачката Јована Пајиќ, а Марија и нејзините пријатели уживаа на одмор, пливање, сончање и гледање фудбалски натпревари.

Таа во својот блог го покажа луксузот во кој уживаат, а во хотелскиот апартман имаа посебен кревет за Марио.

– Решивме да го однесеме Марио на плажа многу рано или доцна, но тој ја откри магијата на водата, па ќе биде тешко да го извадиме – изјави Марија.

Марија Шерифовиќ го доби синот Марио со помош на сурогат мајка.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK