–>

Гвинет Палтроу сака да исчезне од јавност ако ја продаде својата империја „Гуп“ вредна 250 милиони долари

Гвинет-Палтроу-сака-да-исчезне-од-јавност-ако-ја-продаде.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKГвинет Палтроу планира да избега од светот на рефлекторите ако ја продаде својата империја „Гуп“, чија вредност е проценета на 250 милиони долари.

Оскаровката (51) веќе практично се откажа од глумата откако стана велнес гуру на чело на компанијата и призна дека сега размислува дали да исчезне од очите на јавноста ако направи договор за да се ослободи од компанијата.

Во интервју за „Басл“, таа рече: „Можеби едноставно ќе исчезнам и никој никогаш повеќе нема да ме види.“

И додека говори за тоа дека не добива никакво задоволство од јавниот аспект на својот живот, таа додаде: „Буквално ќе исчезнам од јавниот живот. Никој никогаш повеќе нема да ме види.“

Гвинет призна дека активностите кои вклучуваат создавање, соработка, освојување со нови идеи, иновации, размислување напред, стратегија, визија… ѝ пружаат задоволство.

И покрај нејзиното богатство, таа рече дека, за жал, парите не ја мотивираат.

„Никогаш не би можел да ме привлече богат човек… и не донесувам одлуки за да градам вредност на погрешен начин.“

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK