–>

Самостојна изложба на фотографии под наслов: Импровизации на Глигор Кондовски

Самостојна-изложба-на-фотографии-под-наслов-Импровизации-на-Глигор-Кондовски.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKСамостојна изложба на фотографии на Глигор Кондовски под наслов: “Импровизации” ќе се одржи на 2 ноември, 2023 година, во 20:00 часот во КСП – ЈАДРО, во Скопје.

Глигор Кондовски (1980) е мултимедијален уметник и ова негова петта самостојна изложба на фотографии, а четврта по ред со поддршка од Министерсто за култура на Р. С. Македонија. На отворањето ќе настапува џез трио:

Глигор Кондовски – виолина, Владан Дробицки – тромбон, Дени Омерагиќ – контрабас

Изложбата ќе ја отвори: Мирко Попов, музичар.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK