–>

КИЦ Битола со програмски активности по повод 23 Октомври

КИЦ-Битола-со-програмски-активности-по-повод-23-Октомври.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKПо повод одбележување на денешниот голем национален празник „23 Октомври – Ден на македонската револуционерна борба“, КИЦ Битола и oпштина Битола со два исклучителни културни настани.

Програмата ќе започне во Свечената сала на Офицерски дом со изложбата на Диме Ратајковски и Душко Апостоловски, насловена како „Лица на револуцијата“, за да продолжи во Кино Манаки во 20.30 часот со промоција на книгата „Фитилот догорува“ на Зоран Пејковски.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK