Голем солистички концерт на Габриела Новевска со песни од албумот “Те кажувајет, Илино моме”

gabriela novevska
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Драги пријатели,
Со огромна радост го најавувам својот прв солистички концерт.На овој настан ќе биде концертно промовиран албумот “Те кажувајет, Илино моме”, но ќе имате можност да чуете и други, преубави македонски народни песни. Овој проект е поддржан од Министерство за култура / Ministria e Kulturës .
Чувајте го датумот,
Ве очекувам 🤗

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK