Во недела на 14.05.2023 ќе има прекин во снабдувањето со електрична енергија во повеќе делови низ Скопје

struja
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Информација(во периодот од 04:00 до 08:00 часот), екипите на Електродистрибуција ќе работат на реконструкција и модернизирање на мрежата со цел подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија.

Поради реализација на овој зафат, без снабдување ќе останат следните локации:

дел од с.Волково, с.Кондово, с.Горно Свиларе, с.Долно Свиларе, с.Грачани, с.Радуша, с.Дворце, с.Копаница, с.Рашче, с.Бојане, с.Сарај, с.Глумово, с.Грчец, с.Шишево, с.Арнакија, с.Паничари, с.Раович, с.Ласкарци, с.Љубин, с.Букович, Матка Карпош 3, Карпош 4, дел од Влае, дел од Хром, Момин Поток, Злокуќани, дел од Козле, дел од Нерези, Тафталиџе.

Со почит,
ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈА

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK