–>

Денес без струја ќе бидат дел од неколку општини

Денес-без-струја-ќе-бидат-дел-од-неколку-општини.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKРегионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека, поради технички зафати во електро дистрибутивната мрежа, утре без електрична енергија ќе останат:

· Од 08:00 до 15:00 часот, корисниците од ул. Добре Иванов и ул. 2, во нас. Инџиково. (Општина Гази Баба);

· Од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од селата: Долно и Горно Свиларе, Грачани, Кучково, дел од Волково, Рашче, Копаница, Бојане, Радуша, Дворце, Орашје и Кондово. (Општина Сарај и Ѓорче Петров);

· Од 09:00 до 14:30 часот, корисниците од поголемиот дел од нас. Пинтија. (Општина Кисела Вода).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK