Дел од неколку скопски населби без струја

struja
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, ги известува граѓаните дека, поради технички зафати во електро дистрибутивната мрежа, без електрична енергија ќе останат:· од 08:00 до 13:00 часот, корисниците од дел од ул. Славчо Стојменски во нас. Драчево. (Општина Кисела Вода)

· од 08:00 до 14:00 часот, корисниците од дел од село Долно Лисиче. (Општина Аеродром)

· од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од ул. бр. 4 во с. Волково. (Општина Ѓорче Петров)

· од 11:00 до 14:30 часот, корисниците од дел од ул. Мавровска во нас. Хром. (Општина Ѓорче Петров)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK