Дел од Ѓорче Петров без струја

struja
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

 Од ЕВН Македонија АД известуваат дека без електрична енергија ќе остане:

 

– Во период од 09:00 до 13:00 часот, дел од корисниците од ул. Андон Папрадишки и дел од корисниците на улица Црногорска (Општина Ѓорче Петров)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK