Без струја дел од корисниците на Волково и Кучково

struja_6756757567576
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Дел од корисниците на Волково и Кучково во Општина Ѓорче Петров од 7 до 16 часот ќе немаат електрична енергија. 

Како што информира Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЕВН, прекинот на струја е поради технички зафати во електродистрибутивната мрежа.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK