–>

Пристигнаа резултатите од анализата на пијалоците од Риека

Пристигнаа-резултатите-од-анализата-на-пијалоците-од-Риека.jpeg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK







Хрватскиот завод за јавно здравје го заврши првиот дел од анализата на сомнителните пијалоци кои се изолирани од локации во Риека.

Било утврдено дека некои од примероците биле контаминирани со киселина.

Се очекува наскоро да бидат објавени резултатите од анализата, како и нивно испраќање до ДОРХ и Државниот инспекторат.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK