Нови Пазар и Крагуевац ги зафати силно невреме, ветрот собори дрвја во центарот на градот

nevreme.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKСилно невреме пропратено со врнежи од дожд и бурен ветер, краткотрајно и град, попладнето го зафати Нови Пазар и околината, како и Крагуевац.

Ветерот собори дрвја, а паднатите дрвја предизвикаа одредена штета на угостителските објекти во центарот на Нови Пазар.

Дождот врнеше исклучително интензивно, предизвикувајќи поплави на шеталиштата и улиците, кои се претворија во водни порои.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK